MySin  lingerie | badmode | uitgaanskleding | toys

MySin

lingerie | badmode | uitgaanskleding | toys

Winkel of bouwval zat begin 2021 in de nieuwsbrief. Het oogstte de meeste lezers tot nu toe. Ellen is trouwens weer beter, dank je.

Winkel of bouwval?

Dank voor jullie steun en cadeautjes!

Never waste a good crisis. Nou, het jeukt al tijden. Ons tapijt en plafond. De kleuren op de muur, de rekken. We willen het véel beter in lijn met onze merken, stoffen, kwaliteit en de persoonlijke aandacht die we voor jou hebben. In 2020 pakten we de site aan. Gaaf geworden. Nu het interieur. En wat het wordt?

Groen. Licht. Vrouwelijk. Zwoel. Persoonlijk. Erotisch. Het wordt My Sin.

Na een dramatisch jaar – verbaast je vast niet – zijn we midden in de Corona-shit het tapijt eraf gaan trekken. Het systeemplafond eruit gaan slopen. De rekken neer gaan halen. Kasten eruit. Kabels weg. Alle voorraad even in de kelder. Webwinkel gestart. Joehóe – weg van de middelmaat. Weg van het schrale.

Terwijl ik op een steiger de gruwelijk vieze plafonds voorbehandel met ammonia denk ik: My Sin is My Sin en mijn klanten verdienen beter dan armetierig. Punt uit. Al kost het me mijn pensioen, we investeren in wat we wíllen zijn. Hoe was het ook weer? You can’t shrink your way into greatness, haha.

En ik vind mezelf terug op 2,5 meter hoogte, mijn eigen systeemplafond eruit slopend. Je bent ondernemer of niet. De directeur als bouwvakker, schiet het door mijn hoofd, en ik denk aan de échte bouwvakker die in onze winkel de veiligheid vindt om panties te kopen voor onder zijn werkkleding. Hoe was dát ook weer? Ooit een normaal mens ontmoet? En, beviel het?

Lieve lezer, My Sin wordt verbluffend anders en blijft toch hetzelfde. We zijn er voor jou – maar dan écht. Als je wil dat je slaapkamer stoomt, dampt en knettert, dan moet jouw winkel dat weerspiegelen. Dank voor alle troost en cadeautjes. Dat we ze goed kunnen gebruiken, zal je niet verbazen na zo’n jaar. Besnuffel onze trillende wonderen. Of bel. Dan nemen wij op. The callgirls van My Sin.

Ga ik intussen door met Ted die mijn wanden stukt. Stuckt. Stuukt. Stükt? Geen idee. Nee, Ted is niet diegene van die panties. En was ie ‘t, dan zou ik je dat niet vertellen. Doen we met jouw gegevens ook niet. Dat weet je toch, he? Kom snel weer. Wij zijn er – uche uche – bijna klaar voor.

Liefs van Wil en ook van El. Die trouwens snotterend vanuit haar bed onze Insta dirigeert. Adembenemend wat dáar bij elkaar staat.