MySin  lingerie | badmode | uitgaanskleding | toys

MySin

lingerie | badmode | uitgaanskleding | toys

Insomnia please release me. Let me dream of making mad love to my girl on the heath, tearing off tights with my teeth. Faithless, 1995. Maar nu is het zaterdagmiddag en 2020 en het regent en mijn klanten trotseren de treurnis omwille van Kerst.

Van beneden hoor ik vrolijk-enthousiaste kreten – een setje vrouwen. Jong. De éen nam de ander mee. Ik herken haar. Ze kocht een supergaaf badpak deze zomer. Nu gaat ze voor de bodies, setjes én de kelder. ‘Eigenlijk vinden we álles leuk’, gieren ze het uit, halverwege de trap.

Onbevangen vrolijkheid, die twee. Ineens ben ik jaloers. Ik kijk links. Zouden ze daarmee al weten te spelen? 120 soorten panties. Of eigenlijk kousen en stay-ups. Panty means broekje. Is niks voor ze. Veel vrouwen willen dat niet. Onhandig. Warm. Te truttig. Kousen maken meer kans, liefst met gordeltje. Onder een glad jurkje neem je echter stay-ups, want dan heb je geen clips. De gouden glans is voor als je echt uit gaat – maar ja, corona he? Rare tijd indeed.

Tearing off tights with my teeth. Mijn gedachten dwalen weer af. De panty volgt met de minirok de nylonkous uit de jaren 1950 op. Samen drukken ze de jarretelle uit de markt, maar vandaag is alles er weer en bij My Sin koop je ze en zo wordt de jaarwisseling alsnog leuk. Dankzij Madonna. Dankzij Gaultier. Dankzij de jaren ’90. Zo ongeveer rond Faithless.

Je benen worden mooier door kousen en stay-ups. Ik vind huidkleur waanzinnig staan als hij afgewerkt is met een naad en een barokke boord hoog op de dij. Die naad is nog uit de tijd dat ze niet konden rondbreien. Zwart staat altíjd gaaf. Pittig. Streng-vrouwelijk. Anderzijds, draag je witte lingerie, dan kies je voor wit. Gladde kousen zijn supersexy, fetish bijna, voor jou én je tegenstander, haha. Je voelt je zó op en top Vrouw. Maar rond de kerst neem je rood en zwart en donkere, chique kleuren.

De twee vrouwen zijn al een tijdje stil. Blijkbaar veel te ontdekken in de kelder. Weet je trouwens dat je voor stay-ups je benen eerst vetvrij maakt? Geen bodylotion dus. Dan blijven ze wél zitten. Weinig stommer dan een afgezakte kous. Overweeg katoenen handschoentjes bij het aantrekken, zeker bij de gladde kousen. Voorkomt haaltjes. Of laat het een ander doen, natuurlijk. Je wast ze in een waszakje, niet in de droger – even droogrollen in een handdoek. Maar bij de dunne of als de seks onstuimig ontwikkelt, komen ze vaak niet eens aan het wassen toe. Trouwens, heb je de Escora Hüftgürtel al eens gehad? Die Oostenrijkers maken al kousen sinds 1862 en ik weet niet wát je van plan bent, maar daarmee lukt het.

De jonge vrouwen staan bij de toonbank. Ik laat ze onze Lovely Gloves zien. Veel effect voor weinig geld in de slaapkamer. Zij de vrolijke onbevangenheid. Ik de ervaring. Dát is My Sin. Dáar wil ik zitten als winkel.

Die nacht denk ik over een nieuw interieur. Twee stalen behang heb ik al uit België laten komen. Too far out? Niet voor het boudoir dat we willen zijn. Insomnia, please release me. Ik denk aan Kerst. Kom maar op, met die arreslee. Zes naaldbomen wachten je op in de etalage. Als je kruisje maar koel blijft, glimlach ik, terwijl ik inslaap.