MySin  lingerie | badmode | uitgaanskleding | toys

MySin

lingerie | badmode | uitgaanskleding | toys

Geweigerd. Een beetje beteuterd kijk ik naar mijn scherm. Het staat er écht. Google Business weigert ons nieuwe behang. Weet je wel hoe duur dat was, mompel ik. Buiten valt de avond. Even later nummer twee. Google weigert óok onze foto van onder de keldertrap. Goed gelukt, vind ik zelf. De kleur. Het scherpteverschil. De compositie. Maar vooral de boodschap: een namaak-sleutelbos uit de namaakmiddeleeuwen met in de verte een namaakdame die duidelijk klaar is voor de strijd met haar namaakgun in de aanslag. Had ik een AK47 in haar gordeltje gefrot, dan mag het zeker wel, bits ik de scherprechter uit Californië toe. Het is een stevige dag geweest en mijn compassie met de Amerikaanse cultuur is blijkbaar tanende.

Ik neem een slok thee en tuur nogmaals. Er staan inderdaad twee crème-bruine stipjes op elke romig-gewelfde papieren vrouw. Onmiskenbaar. Ze hangen onder mijn toonbank. Ze spelen in de paskamer. Opgerold wachten ze als reserve in de kast tot iemand onze muur per ongeluk aan flarden stoot. Ik heb het drukwerk uit België – onze zuiderburen weten wél van wanten. You’d scare the children hoorde ik een Amerikaanse ooit uitleggen. Scare the children? Me hoela. Beplakken de advocaten van dit zoekkanon-met-de-twee-O’s hun borsten voor hun pasgeboren babies? In hun echtelijk, Californisch bed? Als ze naar hun tenen staren onder de douche na een vermoeiende dag? Lijkt me toch niet, grinnik ik.

Op datzelfde Google Business scoren Ellen en ik 4,7 van de vijf sterren uit heel veel reviews. Dat dan weer wel. Beetje complexe partner, dat Google. Nu ja, wie niet, grinnik ik. Anderzijds, hoe weet ík dat nou – ik ging mijn hele leven met dezelfde. Goh, wat waren we gek op elkaar toen. Precies zoals zoveel van onze klanten nú.

My Sin gecensureerd? Ach, kom zelf langs. Op de fiets. Met de bus. In de trein. Desnoods per auto. Neem je vrienden, vriendinnen en alles wat daar omheen en tussenin zit mee. Als ik wat reken geven jullie ons een 9,4. Da’s nog meer dan Google zelf krijgt, zie ik online. Waar zitten ze ook weer? Mountain View, Californië? Hey you, Mountain view, denk ik hardop, it takes two to tango. Meer dan ooit verlang ik nu naar mijn lief.

Tot morgen, Nederland.