Badmodeshow 2019

Onze badmodeshow op 14 april was een groot succes. Bekijk de video voor een indruk van de middag.


maart 2019

De voorbereidingen voor de badmodeshow zijn in volle gang. Wij hebben 10 super leuke modellen waaronder 2 stoere mannen. Er is met veel plezier een collectie samengesteld die zij voor jullie gaan showen, o.a. de volgende merken worden getoond: Pain de Sucre, Aubade, Lise Charmel, Antigel, Lingadore, Panos, Bluebella, Hom, Olaf Benz, Hugo Boss en Clever.

Kaarten voor de modeshow à €15,00 zijn verkrijgbaar in onze winkel of te reserveren via het formulier hierboven. Naast toegang tot de modeshow, krijg je hiervoor:

  • 2 drankjes en een hapje
  • een goodiebag met leuke spulletjes
  • 10% korting op je badaankopen op die dag in onze winkel

Ben je geïnspireerd door de modeshow, dan ben je van harte welkom in de winkel voor onze after party. Onder het genot van een bubbeltje adviseren wij jou graag. Jou te laten stralen en je er op je allermooist uit te laten zien is onze missie.

Bij ons zal ook Emmerentia van Schoonheidssalon Emmerentia aanwezig zijn die haar zonnebrand producten van het merk Payot onder de aandacht zal brengen.

Ben je leuk geslaagd bij My Sin en wil je daarna gezellig een hapje eten? Dan biedt de Pasta Kantine (op vertoon van je toegangsbewijs van de modeshow) thee of koffie aan bij gebruik van een couvert.

We zien je graag op 14 april!